Île des Pêcheurs


ile des pecheurs

Aan de kust van de Middellandse zee, niet ver van de Spaanse grens, bevindt zich l’Île des Pecheurs. Dit domein van 25ha is een oase van rust en heeft een authentiek karakter door de ingeplante vakantiewoningen naar het model van oude vissershuisjes.

Het ligt op amper 5 km van het centrum van Le Barcarès waar alle winkelfaciliteiten aanwezig zijn, gemakkelijk te bereiken met de bus, fiets of auto.

De site zelf beschikt ook over een aantal voorzieningen:

  • 2 zwembaden (15/05 -> 15/09 / van 10h tot 12h en 15h tot 19h)
  • privé sauna/stoombad (april – mei – juni – september)
  • fitnessruimte (april -> september / van 10h tot 12h en 15h tot 19h)
  • bar (april -> september)
  • snackbar (april -> oktober)
  • superette (april -> oktober)
  • restaurant (gesloten)
  • parking

l’Île des Pecheurs ligt op een eilandje in l’Étang de Salses/Leucate (7000ha). Het is dan ook een ideale plek voor het beoefenen van alle watersporten, zeer gekend en geliefd bij de ware liefhebber.

Alleen, met vrienden of familie, l’Île des Pecheurs is een waarborg voor een geslaagde vakantie.

RoutebeschrijvingLe Barcarès

Le Barcares

Le Barcarès, op 26 km van Perpignan en 60 km van Spanje, heeft 7 km zandstrand tussen de zee en het binnenmeer van Salses – Leucate (7.000 ha). In de « étang » weerspiegelen 3 bergketens: De Pyreneeën, Het Albera Massief en Les Corbières. Die nodigen alle drie uit voor stevige wandelingen, lange fiets- en gedurfde mountainbiketochten of voor leuke autoritjes: de citadel van de 15e eeuw Salses-le-Château (15 km), het safaripark van Sigean (28 km), de Burchten van de katharen Queribus en Peyrepertuse (55 km), Cité de Carcassonne (100 km), enz.

Modern en sportief, dit dorp is zeer bekend door windsurfers om zijn sterke wind (Tramontana), en de mogelijkheid om op de zee of op het binnemeer te surfen.Beroemd om zijn waterinfrastructuur : jachthaven, zeilen, windsurfen, kanoën / kajakken, SUP, wakeboarden, waterskiën, duiken, vissen … andere activiteiten worden niet weggelaten en aan deze die niet van water houden: petanque, tennis, paardrijden, minigolf, fietsverhuur en mountainbiken, wandelen …

Tijdens het seizoen, de Catalaanse folklore met « La Sardane » en dansen op een van de strand clubs zorgen voor een echte vakantiesfeer. Voeg daarbij de vele restaurants, bars, disco’s, casino en het beroemde muziekfestival « EMF ».

Port Barcarès, met het label ‘Station Kid’, vergeet uw kinderen niet en biedt vele kinder activiteiten aan: vuurwerk, concerten, ritten of pretpark voor het hele gezin! Het buitenzwembad is geopend van 01/07 tot 31/08.


Destination Pyrénées Orientales

 


Naar boven

 

Welkom op de website voor het huren van vakantiehuizen op

Ile des Pecheurs in Le Barcarès.

De prijzen zullen bekend gemaakt worden tegen het einde van januari 2024!
Huurder of eigenaar, een spéciale wens?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over
DE AANGEBODEN DIENSTEN.

 

De beschikbaarheid van de verhuuringen zal regelmatig worden bijgewerkt

 

Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies, die essentieel zijn voor het goed functioneren van de site. We delen geen cookiegegevens met derden.